21bochten_GrandHoteldeParis

75 etablissementen met kwaliteitslabel «Accueil Vélo» in Isère

21Bochten_Alpesishere_logoOm de toeristische aantrekkingskracht van het gebied te versterken, moedigt Isère Attractivité toeristische dienstverleners en winkeliers aan om zich te onderscheiden met het kwaliteitslabel «Accueil Vélo»

«Accueil Vélo» is een nationaal merk dat professionals onderscheidt (VVV-kantoren, fiets- verhuurders en/of makers, restaurants, toeristische locaties etc.). Gelegen langs de fietsroutes zetten ze zich in voor een goed ontvangst, met dienstverleningen van kwaliteit voor fietstoeristen, aangepast aan hun specifieke behoeften: voorzieningen voor fietsers, beveiligde fietsenstalling, reparatiesetje, praktische informatie, adviezen, sportmenu’s, bagagevervoer…

Ontdek de vele fietsvriendelijke organisaties op fietsenindealpen.com,

Het Grand Hôtel de Paris, in het hartje van Villard-de-Lans is een mooi voorbeeld van een fietsvriendelijk hotel op een prachtige locatie.

 

21 bochten

21 bochten